понедельник, 1 декабря 2014 г.

Водитель задумайся!!! У Тернополі затримали водія, який намагався дати хабар працівникові ДАІ

Image

30 листопада 2014

У Тернополі затримали водія, який намагався дати хабар працівникові ДАІ


Державтоінспекція продовжує виявляти недобросовісних водіїв, які намагаються відкупитися від відповідальності за скоєне порушення, пропонуючи хабара правоохоронцям. Зазвичай, багато хто полюбляє звинувачувати в проявах корупції працівників ДАІ, натомість забувають, що бути правосвідомим повинен кожен з нас.


Однак, впевненість у безкарності для деяких водіїв закінчується кримінальним впровадженням. Так, днями у Тернополі працівники ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинили водія легковика. І поведінка,  і зовнішні ознаки відразу дали підстави вважати, що керманич авто перебуває за кермом напідпитку. Тож правоохоронці запропонували водієві пройти тест на алкогольне сп’яніння. Той, начебто погодився, та коли побачив результати приладу, почав все заперечувати. Однак наявність алкоголю в крові підтвердили і у медичному закладі. Відносно водія був складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП України. На цьому історія не закінчилася.


На ранок наступного дня, чоловік, зрозумівши, що може залишитися без посвідчення водія, подався до відділу ДАІ «вирішувати питання». І запропонував інспекторові ДАІ 2 500 гривень за уникнення від адміністративної відповідальності.
Дану подію зареєстровано у Єдиному реєстрі досудових розслідувань, за фактом спроби дачі хабара відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.369 Кримінального Кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС