четверг, 18 декабря 2014 г.

ЖОДЕН ГРАЛЬНИЙ ЗАКЛАД В УКРАЇНІ БІЛЬШЕ НЕ ВІДКРИЄТЬСЯ (Видео)

Під час брифінгу Зорян Шкіряк окреслив подальші заходи з недопущення поновлення діяльності грального бізнесу.
- Буде створено  мобільні групи з оперативних працівників апарату Міністерства для проведення на постійній основі  моніторингу  ситуації у сфері грального бізнесу в областях. У разі виявлення на території оперативного  обслуговування  об’єктів грального бізнесу буде запроваджена практика притягнення до дисциплінарної відповідальності керівників територіальних підрозділів ОВС. Якщо ж це ганебне явище буде виявлено повторно – буде вирішуватися питання щодо  подальшого перебування на посаді вищезазначених керівників, - запевнив Зорян Шкіряк.
Також радник Міністра зазначив, що до створення робочих груп необхідно долучати громадських активістів з питань протидії гральному бізнесу. Адже завдяки їх допомозі  та за участю громадських діячів  вказаному процесу буде надано публічності, що у свою чергу  сприятиме зняттю  соціального напруження та об’єктивному висвітленню у ЗМІ.
- Вкотре наголошую, що  наша мета - повна ліквідація грального бізнесу  в Україні  та недопущення поновлення його діяльності у майбутньому, до законодавчого врегулювання в цій сфері, - запевнив Зорян Шкіряк. – Якщо ж, не дай Боже, подібне ганебне явище з’явится знову – ще раз повторюю, на місце виїде оперативна група, а всі винні понесуть персональну відповідальність.
Прес-служба МВС України



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС