четверг, 25 июня 2015 г.

Покрывательство сотрудника МВД или мажор купил ДТП

У Кіровограді винуватець ДТП, в якій загинуло дві жінки, втік з місця аварії і може залишитись не покараним. Так вважають рідні та близькі загиблих, для яких радість закінчилась несподіваним горем, пише "Гречка".
Яна, 25-річна наречена, та Мар'яна, гостя весілля, з 11-річним сином сиділи на задньому, пасажирському сидінні.
Не зупинившись на червоне світло світлофору на великій швидкості в їх машину врізалась чорна «TOYOTA CAMRY». Яна загинула на місці аварії ще до приїзду медиків. Мама і син потрапили до реанімації.
Вчора мати поховала свою єдину доньку, яка очікувала на первістка. А сьогодні в обласній лікарні померла інша пасажирка аварії. Її син вийшов із коми, але також знаходиться у тяжкому стані в реанімації дитячої обласної лікарні.
Як розповідає джерело близьке до потерпілих, в аварії постраждала і пасажирка «Тойоти». Проте, і вона, і водій зникли з місця аварії. Зникли з місця ДТП і докази, і номерні знаки автомобіля-винуватця (на офіційних фото наданих ДАІ на авто дійсно немає номерів – Авт.). Місце ДТП було оточене в радіусі 600 метрів. До місця аварії не можна було підійти.
«Дівчина, що була пасажиркою «Тойоти» спершу потрапила до лікарні з тяжкими травмами, а вже наступного дня зникла звідти у невідомому напрямку. Є кілька свідків, але вони нічого по суті не можуть сказати. Зокрема, є водій таксі, який казав, що приблизно в той час до нього звертався хлопець із дівчиною і просив відвезти їх до лікарні, але він був на виклику і не зробив цього. Хто був водієм, де зараз авто? Куди зникла дівчина, яка їхала з ним? Ми не можемо добитись жодної інформації від правоохоронців», - розповідає джерело. - «Молода дружина, до речі, була вагітна. Отже на совісті цього водія вже три життя».
Згідно офіційного повідомлення прес-служби УДАІ водій «TOYOTA» був п’яний. В який момент нетверезий водій втік, правоохоронці пояснити не можуть. Проте, як стверджує джерело, аналіз на сп’яніння брали зовсім не у водія – його і слід простив – а в чоловіка, що намагався забрати автівку з місця пригоди.
Як повідомили в УМВС області винуватець ДТП переховується від слідства. За процедурою спершу мав би відбутись суд, де обрали б міру запобіжного заходу, але не можуть – винуватець ДТП переховується. У зв’язку з тим, що померла друга людина кримінальне провадження зі статті 286 ККУ перекваліфікували з частини 2 на частини 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. – Авт.) і тепер винуватцю заочно має бути оголошено про підозру.
Коли водія офіційно буде оголошено в розшук, пообіцяли надати фоторобот підозрюваного.
Близькі потерпілих вважають, що така утаємниченість, коли навіть їм не повідомляють імені водія спричинена лише тим, що його покривають і дадуть змогу уникнути покарання. Підозрюють вони, що за кермом міг бути і працівник правоохоронних органів та просять всіх можливих свідків  поділитись інформацією.
Підозри родичів не безпідставні, адже за останній час на Кіровоградщині трапилось кілька резонансних аварій за участю правоохоронців та представників суду. Так у червні минулого року авто із співробітниками міліції на великій швидкості вїхало в маршрутку, через що загинула жінка, а винуватці намагались залякати свідків. Того ж року прокурор у нетверезому стані збив юнака і втік з місця пригоди.
Буквально на днях працівники ДАІ затримали керівника райвідділу міліції, який їхав п’яний на авто із перебитим номером кузова, а вчора ввечері в Олександрії сталась чергова трагедія – третейський суддя насмерть збив дитину, а ще один малюк і дідусь нині в реанімації.
Джерело: 
Мій Кіровоград

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС