пятница, 12 декабря 2014 г.

На Харківщині працівниками міліції виявили ВСЬОГО 49 об’єктів, у сфері азартних ігор.

В рамках спеціальної операції, яка наразі проводиться в місті таобласті, працівниками міліції виявлено 49 об’єктів, де надавалися послуги у сфері азартних ігор. В результаті здійснення масштабних рейдів припинено діяльність 33 гральних закладів та 16букмекерських контор. Вилучено 186 одиниць грального обладнання на загальну суму майже 750 тисяч гривень.
Заходи проводяться силами співробітників підрозділів ДСБЕЗ обласногоглавку міліції та міського управління, слідчих органів, а також працівниками територіальних підрозділів.
Усього з початку спецоперації харківськими міліціонерами в місті виявлено 38 закладів та 11 - в районах області. Вилучено 129 гральних автоматів, 49 комп’ютерів та 3 рулетки. Також вилучено більше 30 тисяч гривень, отриманих злочинним шляхом в результаті надання гральних послуг населенню.
Так, в Орджонікідзевському районі Харкова виявлено та припинено роботу трьох незаконних гральних «точок», з яких правоохоронці вилучили 44 гральні автомати.
В Комінтернівському районі правоохоронці задокументували факт незаконноїдіяльності нелегального закладу та вилучили більше 20 гральних автоматів. Робота салону припинена.
В Жовтневому районі міста протягом доби припинено діяльність двох салонів, де виявлено та вилучено 21 гральний автомат.
Загалом відкрито 21 кримінальне провадження за ч. 1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), що карається штрафом від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.
Наразі проводяться усі необхідні заходи щодо встановлення осібпричетнихдо організації незаконного бізнесу та власників вилученого майна.
Працівники міліції нагадують усім громадянам, що інформацію про нелегальну роботу гральних салонів можна надати, звернувшись до будь-якого органу міліції, або надіслати її на електронну адресуpolice_kharkiv@ukr.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС