суббота, 13 декабря 2014 г.

ЕКСПЕРИМЕНТ ЗІ СТВОРЕННЯ ЄДИНОЇ ПАТРУЛЬНОЇ СЛУЖБИ МІЛІЦІЇ КУРИРУВАТИМЕ АМЕРИКАНЕЦЬ (ФОТО)

Міліціонери з Хмельницького, які стали учасниками експерименту зі створення універсального патрульного підрозділу міліції, отримали унікальну нагоду повчитися у відомого експерта у сфері правоохоронної діяльності зі Сполучених Штатів Америки РональдаГленсора. Про це подбало Міністерство внутрішніх справ України та представники Департаменту юстиції США, які співпрацюють у рамках Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (IСITAP).
Рон Гленсор виступає старшим радником програми IСITAP і працює з українськими міліціонерами уже на протязі двох років, навчаючи їх знаходити нестандартні підходи до вирішення стандартних проблем у роботі органів внутрішніх справ, базуючись на світовому досвіді у цій сфері. Колишній поліцейський з США уже бував на Хмельниччині у рамках реалізації проекту «Міліція і Громада», під час якого навчав новітнім методам роботи дільничних інспекторів міліції.
Цього разу він приїхав до УМВС в Хмельницькій області, щоб поділитися своїм досвідом з працівниками патрульної служби та дорожньо-патрульної служби ДАІ, яких об‘єднали в єдиний підрозділ в експериментальному порядку.
Лекція та наступна дискусія настільки зацікавили правоохоронців, що захід вийшов за встановлені часові рамки.
По завершенні лекції іноземний фахівець та член експертної ради з питань реформування системи МВС Анастасія Леухіна відвідали Хмельницький міський відділ міліції, де ознайомилися з роботою операторів, які керують нарядами.

СЗГ УМВС України
в Хмельницькій області

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС