среда, 3 декабря 2014 г.

Хорошая новость, в Днепропетровске бесплатно набирают сотрудников ГАИ.

Как днепропетровцы могут стать работниками ГАИ

ГАИ
Тех, кому от 17 до 25, приглашают на учебу по госзаказу в вузы МВД Украины
ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ
до вищих навчальних закладів МВС України за державним замовленням
з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки
— призовників, які мають повну загальну середню освіту (закінчують учбові заклади у 2014 році), віком від 17 до 25 років.
Іспити:
— українська мова та література
— історія України (профільний)
— вступне випробування з фізичної підготовки
— співбесіда
— додатково: математика або іноземна мова.
За час навчання на денній формі, за рахунок державного бюджету, курсанти отримують формений одяг, грошове утримання за нормами встановленими МВС України, мешкають на території навчального закладу та перебувають на повному державному забезпеченні.
З переліком вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для органів внутрішніх справ за державним замовленням Ви можете також ознайомитися на офіційному ВЕБ-САЙТІ УДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області.
У зв’язку з тривалим оформленням матеріалів особової справи кандидата на навчання (2-3 місяці) оформлення документів слід розпочинати вже зараз.
З питань оформлення документів, слід звертатися до відділу кадрового забезпечення УДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області, за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Ширшова 9, (тел. (056) 770-10-60), або до найближчих територіальних підрозділів ДАІ за місцем проживання.
Державтоінспекція Дніпропетровської області.

Всем желающим с которых просили деньги за поступление на службу в ГАИ, просьба сообщать в органы прокуратуры, СМИ и к нам. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС