четверг, 29 января 2015 г.

В ГАИ фурор - На Сумщині водій дякує працівникам Державтоінспекції за допомогу

На Сумщині водій дякує працівникам Державтоінспекції за допомогу


Днями на ім’я тимчасово виконуючого обов’язки начальника УДАІ УМВС України в Сумській області Федора Кравченка надійшла подяка від мешканця міста Ворожба Сумської області. Водій висловлював щирі слова вдячності на адресу інспектора взводу із забезпечення супроводження роти ДПС ДАІ УМВС України в Сумській області за небайдужість та допомогу у скрутній ситуації на дорозі.

23 січня, поблизу блокпосту на вулиці Білопільський шлях у Сумах один з великого потоку автомобілів раптом  зупинився на узбіччі. Розгублений водій підняв капот та намагався усунути несправності. Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом на посту, старшина міліції Олександр Риженков одразу зрозумів, що водієві необхідна допомога. Близько години вартовий доріг допомагав усунути технічні несправності автомобіля, після чого щасливий водій разом з сім’єю продовжив свій рух.


«Прошу Вас, від керівництва УДАІ висловити глибоку вдячність за професійну роботу та надання всебічної допомоги, за ввічливе ставлення та людських відношень до учасників дорожнього руху…Щиро вдячні» - написав чоловік.


Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС