пятница, 5 сентября 2014 г.

Не стой в очередях - Инфозапрос о наличие штрафов

Для того чтоб узнать есть ли на Вас штраф, не обязательно ходить в гаи и стоять в очередях, стоит просто написать информационный запрос и отправить его заказным письмом с уведомлением. В течении 5 рабочих дней Вам ОБЯЗАНЫ ответить. Это сэкономит Ваше время, ресурсы, а главное нервы. 

Образец:




Начальнику Управління ДАІ
 УМВД України в Харківської області
                                                                 вул. Шевченко, 26, м. Харків, 61013
Ваши данные: 
адрес : 
                                                                       



 Інформаційний запит.


Я, Ігнатенко Сергій Іванович, є власником автомобіля Lexus RX 350, державний номер АХ 5553 ХА.

         Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст. 10 Закону України "Про інформацію", Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації", Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
        

          Керуючись .ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу не пізніше п’яти робочих днів письмово, на адресу заявника надати вичерпану відповідь на такі питання:

1. В передбачений Законом строк, письмово, повідомити мене про наявність чи відсутність моєї заборгованості по штрафам за порушення Правил дорожнього руху, а також інших підстав, за яких мені може бути відмовлено в проведені державного технічного огляду.

2. В разі заборгованості по штрафам, а також інших підстав, за яких мені може бути відмовлено в проведені державного технічного огляду, прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело цих відомостей, строк їх дії, а також, при можливості, копії документів, що це підтверджують ( протоколи, постанови, тощо)


 Дата                                                                                   підпис _____________



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС