суббота, 20 декабря 2014 г.

Пока прокуратура Харькова "спит" ГАИ Харькова реагирует на заявления граждан

Вчера мы опубликовали статью о коррупции в ГАИ и бездействии руководства.

http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/2014/12/blog-post_794.html

Люстрация ГАИ дала сбой.(Видео)



Однако уже сегодня на официальном сайте УГАИ Харьковской области появилось сообщение: 


Керівництво УДАІ Харківщини оперативно реагує на звернення громадян

За фактами неправомірних дій інспекторів Державтоінспекції, які були викладені в заяві представників громадського руху, Управлінням Державтоінспекції Харківської області проведено службову перевірку. 
Днями до начальника УДАІ ГУМВС України в Харківській області полковника міліції  Ігоря Швидкого звернулися представники громадського руху «Дорожній контроль», які надали для розгляду відеозапис про, начебто, неправомірні дії працівників ДАІ міста Харкова.
Керівник УДАІ довів представникам громадськості свою жорстку позицію щодо негайного реагування  на будь-які факти вчинення підлеглими корупційних дій. В усіх випадках, які знайдуть своє правове підтвердження,  не зважаючи на звання й посади підозрюваних осіб, вони будуть негайно звільнені з органів внутрішніх справ.  
За вказівкою начальника ДАІ області отримана інформація одразу була належним чином зареєстрована, а за викладеними фактами призначене службове розслідування. На час проведення перевірки  працівники ДАІ були відсторонені від проходження служби на займаних посадах.
В рамках здійснення розслідування були встановлені та опитані всі учасники вищезазначених відеозаписів. За результатами проведеної роботи був підготовлений висновок, який, згідно вимог КПК України, для інформування та прийняття процесуального рішення, направлений до прокуратури міста Харкова.
Державтоінспекція Харківської області звертається до усіх громадян, хто володіє інформацією про неправомірні дії працівників ДАІ, з проханням повідомляти її на телефон чергової частини ДАІ Харківської області за номером 707-35-00. Жодне Ваше звернення не залишиться без відповідного реагування. Тільки спільними зусиллями ми зможемо  побороти  корупцію в правоохоронних органах.


Мы надеемся, что это заявление не обычная отписка руководства УГАИ, и прокуратура города Харькова проснется.  "Тільки спільними зусиллями ми зможемо  побороти  корупцію в правоохоронних органах"

Мы обязательно будем держать Вас в курсе этих событий. 

Мы так же просим Игоря Ивановича Швыдкова обратить внимание на инспектора Червонозаводского района Луговского Виталия, знатную звезду Ютуба, который особо нуждается в Вашем внимание. . 
Видео и много интересного о нем http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/2014/09/blog-post_49.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС