суббота, 20 декабря 2014 г.

Дежурного обл. ГАИ наказали после публикации статьи на сайте "ЗОВ"

ЗОВДежурный Днепропетровского областного управления ГАИ наказан выговором.
11 декабря 2014 г. на сайте "ЗОВ" была опубликована статья "ГАИ не занимается светофорами". К статье прилагалась аудиозапись телефонного звонка водителя в дежурную часть областного управления ГАИ в которой он сообщил, что на перекрёстке улиц Шинной и Запорожского шоссе не работает светофор. Вместо того, чтобы принять информацию к сведению и выслать на место экипаж ГАИ для регулировки дорожного движения, дежурный сообщил, что ГАИ светофорами не занимается и повесил трубку телефона.
Через неделю на сайте ГАИ Днепропетровской области было опубликовано сообщение, что по информации опубликованной в материале "ЗОВ" была проведена служебная проверка и дежуривший в тот день сотрудник ГАИ наказан. В сообщении также отмечается, что с личным составом были проведены профилактические беседы чтобы ситуация описанная выше больше не повторилась.
УДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області підтримує принципову позицію громадян, їх активність та небайдужість до питань забезпечення безпеки усіх учасників дорожнього руху, схвалює надання інформації щодо виявлених недоліків та проблемних питань, які потребують вирішення задля підвищення ефективності діяльності Державтоінспекції та забезпечення порядку та безпеки на шляхах регіону.
На сайті ЗОВ була розміщена негативна публікація "ГАИ не занимается светофорами", в якій йдеться про непрофесіоналізм та некомпетентність співробітника чергової частини управління ДАІ. Автор статті повідомляє, що черговий відповідно не відреагував на повідомлення учасника дорожнього руху про непрацюючий світлофор на перехресті вулиць Запорізьке шосе та Шинної в місті Дніпропетровську, що призводить до ускладнення дорожнього руху.
За викладеним фактом керівництвом управління Державтоінспекції була призначена службова перевірка.
За результатами перевірки старшому інспектору - черговому чергової частини управління ДАІ за неналежне реагування на повідомлення громадян та не вжиття відповідних заходів реагування щодо забезпечення безпеки дорожнього руху - оголошено догану.
З метою недопущення подібних недоліків у подальшій службовій діяльності зі співробітниками чергової частини управління ДАІ проведена певна профілактична робота.
І надалі керівництво Державтоінспекції Дніпропетровської області вимагатиме від особового складу відповідального, професійного, гідного виконання службових обов’язків, безумовного дотримання законності та недопущення фактів нетактовної поведінки у спілкуванні з громадянами.


Источник: http://zovzakona.org/dezhurnogo-obl-gai-nakazali-posle-publikatsii-stati-na-sajte-zov#ixzz3MQeVNe1G

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС