понедельник, 26 января 2015 г.

За покушение на жизнь журналиста ДК, МВД возбудило уголовное дело


До чергової частини Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про спрацювання невідомого вибухового пристрою, який знаходився в легковому автомобілі. Ніхто з людей не постраждав.

Як тільки правоохоронці отримали інформацію про подію, на місце вибуху негайно виїхали слідчо-оперативні групи Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ та Управління МВС в області на чолі з керівником УМВС. Прибули експерти-вибухотехніки і рятувальники.
Працівники ДАІ перекрили рух транспорту вулицею, де стався вибух, а саме місце події було оточено міліцією аби убезпечити життя і здоров'я громадян на випадок, якщо там ще лишилися вибухонебезпечні предмети.
Правоохоронці в першу чергу поспілкувалися з автовласником, на щастя він не постраждав. А от автівці пощастило менше - у неї вибите скло та посічена осколками обшивка.
Автовласник розповів, що як тільки він відкрив двері свого легковика "Mitsubishi-Carisma", припаркованого біля дому, на асфальт випав якийсь підозрілий предмет. Чоловік ледве встиг відскочити і заховатися за кучугурами снігу, як пролунав вибух.
Оперативники опитали сусідів потерпілого, провели подворові обходи, що дозволило відновити хронологію подій та встановити можливих свідків.
Вилучені осколки гранати вибухотехніки направили на експертизу.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 (замах на злочин) та пунктом 5 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
Триває досудове розслідування, яке перебуває на контролі керівництва УМВС України в Чернігівській області.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області




источник: http://mvs.gov.ua/mvs/control/mai@n/uk/img/common/uk/publish/article/1325797

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС