среда, 11 февраля 2015 г.

Руководство ГАИ Харькова боится Дорожный Контроль Харьков.

Днями в конференц-залі медіацентру «ВРЕМЯ» у форматі «круглого столу» відбулась зустріч працівників Державтоінспекції Харківської області, юристів, керівників ретро-клубів, автомузеїв та інших представників громадськості, а також  засобів масової інформаціїна тему «Багатогранність світу ретроавтомобілів».


Головною метою заходу було винайдення ефективних шляхів співробітництва з громадськістю для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху та профілактика аварійності на автомагістралях Харківщини.
Під час проведення заходу присутніми піднімалися питання стосовно можливого спрощення процедури реєстрації ретроавтомобілів в підрозділах Державтоінспекції.
Як зазначив заступник начальника відділу організації реєстраційно-екзаменаційної роботи Управління ДАІ Харківської області підполковник міліції В’ячеслав Шевченко: «Процедура реєстрації транспортних засобів здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.09.1998 № 1388 «Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів».

Також у ході проведення зустрічі обговорювалася тема здійснення профілактичної роботи. Начальник відділу профілактичної роботи УДАІ Харківської області підполковник міліції Олег Ніконенко зупинився на тих аспектах, які впливають на причини скоєння ДТП, розповів про основні заходи, які здійснюються працівниками ДАІ для зменшення аварійності на дорогах.
Він також наголосив на тому, що в зниженні аварійності та забезпеченні безпеки на дорогах зацікавлені усі без виключення учасники дорожнього руху.
З боку громадських організацій до Державтоінспекції надійшов ряд пропозицій в налагодженні спільної роботи, спрямованої на здійснення профілактики аварійності на дорогах.


К сожалению после последнего визита Дорожного Контроля Харьков за такой круглый стол руководству УГАИ пришлось не мало краснеть и судорожно оправдываться. 





На данном этапе все попытки настроить какие либо взаимоотношения для  эффективных путей сотрудничества с общественностью для обеспечения безопасности участников дорожного движения и борьбы с коррупцией в органах ГАИ заканчиваются фиаско для Руководства УГАИ, ведь проведение круглых столов без "главного" оппонента - замыливание  глаз и страх перед общественностью. 



Фотографии:

        

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС