вторник, 24 марта 2015 г.

Винесено підозру екс-керівнику управління столичної прокуратури Віталію Баганцю

Колишньому керівнику управління столичної прокуратури Віталію Баганцю винесено підозру у здійсненні тиску на працівників правоохоронних органів. Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 343 Кримінального кодексу України. Про це повідомив прокурор м. Києва Сергій Юлдашев.

За його словами, у рамках кримінального провадження дали покази 11 співробітників прокуратури та 6 працівників міліції. С. Юлдашев зазначив, що це безпрецедентний випадок, коли співробітники правоохоронних органів масово дають свідчення проти сина заступника Генерального прокурора України.

«І це свідчить тільки про одне - вони точно знають, що за ними правда, а значить і сила. І ніхто не зможе уникнути відповідальності за скоєння злочину. Навіть син впливового Олексія Баганця. Вони повірили, що ми живемо в іншій країні, де немає місця безкарності мажорів. Саме тому всі ці правоохоронці сміливо і без коливань дали покази», - заявив С. Юлдашев.

Нагадаймо, 19 березня 2015 року слідчим відділом прокуратури міста Києва за зверненням народних депутатів України розпочато кримінальне провадження стосовно колишнього начальника управління прокуратури м. Києва Віталія Баганця за фактом вчинення ним особливо тяжкого злочину.

Встановлено, що за сприяння В. Баганця на території міста Києва нелегально працювало близько сотні гральних салонів та підпільних казино, зокрема, так звана мережа «БОСС».
Подальше розслідування у кримінальному провадженні щодо колишнього начальника управління прокуратури м. Києва В. Баганця доручено прокуратурі Полтавської області.


Прес-служба прокуратури міста Києва


1 комментарий:


  1. Як родина військових, ми дуже вдячні за професійну позику пана Педро. він був уважним, обізнаним і не поспішав провести нас через процес позики. ми були своєчасно поінформовані про будь-які відповідні деталі, які ми повинні були врахувати. він був дуже доступним, зрозумілим і заслуговував на довіру. ми не можемо достатньо подякувати йому за чудову службу. ми дуже рекомендуємо його і радіємо тому, що він отримав кредитну допомогу, щоб ми могли придбати наш будинок. сім’ї військових і невійськових, пане Педро , з якими ви хотіли б працювати, щоб купити житло та отримати будь-яку допомогу в кредиті!» Контактна інформація кредитного спеціаліста пана Педро Джерома: whatsapp: + 1-8632310632електронна пошта: pedroloanss@gmail.com

    ОтветитьУдалить

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС