вторник, 7 октября 2014 г.

ГАИ всегда готова оказать помощь в ответ за уважения к законам, правосознания и культуры на дороге.

Смешно читать такие посты с сайта МВД. В особенности когда видишь такие фразы как - "Гарантую вам", "Державтоінспекція «крізь пальці» дивитися на порушення закону не буде", "ДАІ завжди готова надати допомогу", и еще кроме всего прочего они "Натомість ми очікуємо у відповідь поваги до законів, правосвідомості та культури на дорозі." То есть в чужом глазу соринку видим, в своём бревна не замечаем.  Скажу сразу, я против этих гонок, но почему ГАИ не может найти организаторов, сесть за стол переговоров, выделить место, обеспечить безопасность....

Звернення начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка до любителів нелегальних перегонів




Останнім часом до Департаменту ДАІ все частіше надходить  інформація щодо випадків проведення нелегальних перегонів у різних регіонах країни. Прихильники таких змагань не замислюються ні над безпекою оточуючих їх людей, ні над тими незручностями, які вони створюють для інших учасників дорожнього руху. Як очільник Державтоінспекції, попереджую кожного водія про невідворотність покарання за блокування доріг та порушення правил.

За протиправні  дії кожному учаснику нелегальних перегонів доведеться відповідати за усією суворістю закону. На підтвердження своїх слів нагадаю про останні змагання стрітрейсерів минулого тижня у столиці. Відносно тих, хто приймав участь у цьому дійстві інспектори ДАІ м. Києва склали 86 адміністративних протоколів. Крім того, за фактом блокування вулично-дорожньої мережі розпочато кримінальне провадження.

Я звертаюся до кожного автолюбителя: як учасники дорожнього руху, ви маєте не тільки права, але й обов’язки. Безвідповідальність, небажання дотримуватися елементарних правил безпеки, участь у сумнівних автозмаганнях може призвести до людських жертв, що вже не раз траплялися. Декілька років тому такий трагічний випадок стався на Бориспільській трасі. Тоді, на своєму спорткарі загинув відомий гонщик Сергій Чекашкін (Че Гевара).

Як водій із великим стажем керування, я можу зрозуміти бажання похизуватися технічним потенціалом свого авто та своїми вміннями та вправністю. Однак, для цього в кожному регіоні країни функціонують автодроми, на яких створені умови для проведення безпечних, яскравих змагань.

Звертаюся до вашого здорового глузду та почуття відповідальності: давайте будемо поважати не тільки себе, але й оточуючих. Гарантую вам, Державтоінспекція «крізь пальці» дивитися на порушення закону не буде. ДАІ завжди готова надати допомогу у межах своєї компетенції кожному учаснику дорожнього руху. Натомість ми очікуємо у відповідь поваги до законів, правосвідомості та культури на дорозі.


Начальник Департаменту ДАІ МВС України
Анатолій Сіренко
источник: http://dai.kharkov.ua/online-news/3151.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС