вторник, 7 октября 2014 г.

Начальник Державтоінспекції Анатолій Сіренко рекомендує колегам писати рапорт на звільнення.

Звернення начальника Державтоінспекції Анатолія Сіренка до особового складу



Шановні колеги!
Наразі в країні вкрай тяжка ситуація. Бойові дії на сході країни, скрута в  економіці постійно створюють напругу в суспільстві. Крім повсякденного виконання своїх функціональних обов’язків, перед  Державтоінспекцією, як і перед іншими службами правоохоронних органів, стоїть відповідальне завдання  - повернути довіру людей. І залежить це перш за все від вашої поведінки та  спілкування з учасниками дорожнього руху. Я неодноразово озвучував свою позицію щодо викорінення корупції в лавах ДАІ. Нажаль не всі  з вас розуміють відповідальність ситуації. Ганебні випадки, що нівелюють всі позитивні напрацювання, продовжують мати місце.

Тільки минулого тижня під час перевірки УДАІ Львівської області Департаментом Державтоінспекції було виявлено п’ять фактів отримання винагороди. По всім працівникам щодо яких зафіксовано факти корупційних проявів наразі проводяться службові перевірки ГУ МВС України в Львівській області. 

Я звертаюсь до кожного з вас: той, хто не хоче працювати  чесно, хто своїми діями постійно дискредитує службу,  прийшов у Державтоінспекцію за «легкими грошами», може вже зараз писати рапорт на звільнення. Хабарникам не місце в лавах ДАІ. Ви прийшли служити народу, ви давали присягу, й маєте розуміти весь важіль відповідальності, який ви взяли на себе.

Легко – не буде. Однак люди, які взялися захищати суспільство повинні чітко усвідомлювати, що їх обов’язок не тільки в створенні безпечних  умов для життя людей, але й у вихованні правосвідомості та поваги до закону. Найкращий шлях до цього – власний приклад.

Для кожного учасника дорожнього руху ви повинні бути взірцем поведінки. Пам’ятайте про це. Як і про те, що аби заслужити довіру та повагу  людей потрібний тривалий час бездоганної поведінки, почуття громадянського обов’язку, власна гідність, відвага та честь.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС