среда, 14 января 2015 г.

Прокуратура взялась за своих - чистки


За фактом протиправних дій слідчого в особливо важливих справах м. Києва Генеральним прокурором України призначено службове розслідування

    
Генеральний прокурор України доручив провести службове розслідування та зареєструвати кримінальне провадження за фактом протиправних дій слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу прокуратури м. Києва молодшого радника юстиції Я. Боровуса.

За попередньою інформацією встановлено, що під час проведення слідчих дій у м. Хмельницькому Я. Боровус знаходився у стані алкогольного сп’яніння і вчиняв незаконні дії.

Проведення службового розслідування доручено управлінню внутрішньої безпеки Генпрокуратури, а розслідування кримінального провадження за фактом самоуправства - Головному слідчому управлінню Генеральної прокуратури України. Результати службового розслідування мають бути надані до 18.00 год. 14 січня 2015 року.

За результатами проведення службової перевірки будуть прийняті відповідні рішення щодо притягнення прокурорських працівників до дисциплінарної відповідальності і поінформовано громадськість та ЗМІ.

Довідково: Зазначений прокурор у 2007 році був звільнений за власним бажанням з органів прокуратури і працював адвокатом, але в листопаді 2014 року був знову зарахований до органів прокуратури. Наразі в ході службової перевірки вивчаються причини звільнення і службові характеристики прокурорського працівника за місцем попередньої роботи.


Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС