среда, 14 января 2015 г.

Милиционер наркодилер попался в лапы ВБ



Працівниками Управління внутрішньої безпеки ГУМВС в області вчора затримано інспектора патрульної служби молодшого сержанта міліції, у якого вилучено психотропну речовину «Фенозепам».
В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів у вищевказаного співробітника міліції вилучено 3 тис. пігулок психотропної речовини «Фенозепам», яку він намагався продати за 3 тис. гривень. Під час обшуку у наркоторговця також було вилучено 7 поліетиленових пакетів з речовиною, схожою на марихуану вагою 14 грамів.
Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Він звільнений з органів внутрішніх справ. Вилучене направлено на експертизу. Прокуратурою області ведеться досудове слідство в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4-х до 8 років.

ВЗГ ГУМВС України
в Дніпропетровській області

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС