четверг, 28 мая 2015 г.

ПРАЦІВНИКИ ДАІ ХАРКОВА ВІДСТОРОНЕНІ ВІД СЛУЖБИ НА ЧАС ПЕРЕВІРКИ ПРАВОМІРНОСТІ ЇХ ДІЙ



В соціальних мережах з’явилася інформація про те, що 26 травня двоє працівників харківської Державтоінспекції на Белгородському шосе безпідставно зупинили водія. Як він стверджує, правоохоронці вели себе по-хамські, явно перевищуючи свої службові повноваження.
В той же день за особистим розпорядженням начальника ГУМВС України в Харківській області Анатолія Дмитрієва за даним фактом було розпочато службову перевірку. Вже встановлено, хто з інспекторів ДПС працював на даній ділянці траси. Обставини події ретельно вивчаються, на цей час міліціонери відсторонені від служби. Якщо їх провина знайде підтвердження, вони будуть притягнуті до суворої дисциплінарної відповідальності, аж до звільнення з органів внутрішніх справ.
- Моя позиція в цьому питанні завжди буде незмінною та чіткою – порушникам не місце в лавах правоохоронців, - зазначає очільник обласного главку міліції. - Якщо власні інтереси та особисті амбіції переважають над поняттям офіцерської честі, звільнення з органів міліції неминуче. Це єдиний шлях до нової правоохоронної структури європейського зразку, яку ми так прагнемо побудувати. Запевняю, що на кожний факт порушень з боку моїх підлеглих реакція буде миттєвою та безкомпромісною.

ВЗГ ГУМВС України
в Харківській області

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения


Интернет реклама УБС